Menu
Close Menu

Hoe werkt de your healthy escape cadeaukaart?

De Your Healthy Escape cadeaukaart is een volwaardig betaalmiddel, te gebruiken binnen alle City Resorts, Vitae Wellnessresorts, Fitland sportcentra en Even Resorts. Bij het afrekenen gebruikt u het saldo op uw Your Healthy Escape cadeaukaart om (een deel van) uw rekening te betalen. Indien het saldo niet voldoende is om de gehele rekening te voldoen, dan kunt u het resterende gedeelte op een andere wijze bij te betalen. Heeft u juist nog saldo over, dan blijft deze gedurende de geldigheid van de cadeaukaart nog beschikbaar voor een volgend bezoek.

              

Stappenplan:

  • Neem op de dag van uw bezoek uw Your Healthy Escape cadeaukaart mee (ofwel de fysieke kaart, ofwel de geprinte e-card).
  • Zorg ervoor dat de barcode van een geprinte Your Healthy Escape (e-card) scanbaar blijft.
  • Bij het afrekenen wisselt u de Your Healthy Escape cadeaukaart in.
  • Het saldo op de Your Healthy Escape cadeaukaart wordt op het totaalbedrag in mindering gebracht.
  • Volstaat het saldo op de Your Healthy Escape cadeaukaart niet om het volledig totaalbedrag te voldoen? Dan kunt u simpelweg een bijbetaling doen.
  • Heeft u na betaling nog een resterend saldo over? Dan kunt u deze bewaren voor een volgend bezoek. Let er dan wel op dat u binnen de geldigheidstermijn van uw Your Healthy Escape cadeaukaart uw resterende saldo opmaakt.

Let op! U kunt uw Your Healthy Escape cadeaukaart NIET gebruiken om een nieuwe Your Healthy Escape cadeaukaart aan te schaffen.