Menu
Close Menu

Waar te besteden?

 

 • City Resort

  City Resort locaties zijn moderne toevluchtsoorden in steden waar iedereen terecht kan voor een gezonde inspanning, ontspanning of beide. Onder één dak worden de leisure faciliteiten hotel, wellness, restaurant, fitness en event(s) aangeboden. De rode draad in het hele concept is gezond in- en ontspannen ter bevordering van een gezonde levensstijl. De mix en synergie tussen de faciliteiten zorgen voor een unieke formule die in de leisure markt nog niet bestaat. Alle faciliteiten zijn op elkaar afgestemd, maar zijn ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Zo kan een verblijf verschillen van één uur tot een midweek of zelfs langer. In een maatschappij die alsmaar meer van mensen vraagt, neemt de behoefte om een ‘gezondere’ levensstijl aan te meten hard toe. Het gaat om in ‘balans’ te zijn. Mensen willen hun accu opladen en de energie hebben om verder te kunnen.
  Sport, ontspanning en gezondere voeding blijven daarbij de grootste behoeften om deze gezondere ambities te verwezenlijken. Hierdoor is een City Resort een soort ‘hub’ waar wellness, fitness en leisure wordt gecombineerd met cultuur en business. Het is de meest gezonde ontspanning na een stressvolle dag, week of maand. Dit maakt City Resort ‘Your Healthy Escape’!

 • Wellnessresorts

  De Your Healthy Escape cadeaukaart is inwisselbaar bij alle Vitae Wellnessresorts in Nederland. Vitae Wellnessresort (voorheen Fitland Wellnessresorts) biedt je een variëteit aan mogelijkheden op het gebied van wellness en beauty. Zes prachtige locaties waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van alle luxe en comfort. Allen anders maar waar de kernwaarden thuisgevoel, vitaliteit en experience altijd bovenaan staan. Vitae Wellnessresorts vindt je in Mill, Goes, Roosendaal, Helmond, Leiden en Sittard.

 • Hotels

  Ook voor een hotelovernachting kun je met de Your Healthy Escape cadeaukaart terecht bij ruim 7 locaties. Bij City Resort hotels zijn we ervan overtuigd dat je een hogere levenskwaliteit kunt behalen door beter in balans te zijn. Dit bereik je door voldoende te bewegen, goed te eten en op tijd je rust te pakken. Alle hotels zijn voorzien van een uitgebreid fitnesscentrum waar je als gast kosteloos gebruik van kunt maken, uniek is ook de mogelijkheid om met profeccionele groepslessen mee te doen. Wil je liever ontspannen in plaats van inspannen? Alle City Resort hotels zijn voorzien van een inpandig of nabij gelegen luxe wellnessresort waar ‘tijd voor jezelf’ centraal staat.
  Alle 4 sterren hotels zijn voorzien van luxe en comfortabele hotelkamers waar alle gewenste voorzieningen aanwezig zijn. Of je nu komt overnachten voor een ontspannen weekendje weg of voor zakelijke doeleinden: City Resort hotels helpen je in balans te zijn en te blijven! Je vindt City Resort Hotels in Mill, Leiden, Helmond, Sittard en Oss. Tevens is de cadeaukaart in te leveren bij Even Resort Uden en Even Resort Veghel.

 • City Resorts Restaurants

  De Your Healthy Escape cadeaukaart is ook te besteden voor een voortreffelijke lunch, uitgebreid diner of spetterend feest. Alle City Resort en Even Resort restaurants zijn er op gericht om uit eten een feestje te laten zijn. Een eerste blik op de menukaart zegt genoeg: dit is waar je voor gekomen bent. Welk concept we ook kiezen: het is nieuw, eigentijds en een tikkeltje eigenwijs.

 • Fitland sportlocaties

  Fitland gelooft erin dat fitnessleden gelukkiger worden wanneer ze voelbare en/of zichtbare resultaten boeken. Om deze resultaten te behalen is er meer nodig dan een gefaciliteerde ruimte met fitnesstoestellen. Resultaten worden bereikt wanneer leden écht gemotiveerd worden, échte begeleiding en écht advies krijgen. Bij Fitland worden leden daarom geholpen om vooraf hun doelen te benoemen en vervolgens geholpen worden deze doelen te bereiken. Real fitness leads to real results. Wil je kennis maken met Fitland of wil je een abonnement afsluiten voor een langere periode? De Your Healthy Escape cadeaukaart is vrij te besteden en kan dus gebruikt worden voor je abonnement, maar ook voor producten zoals shirts, schoenen of een heerlijk kopje koffie.