Menu
Close Menu

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen vind je hieronder. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Ik heb een algemene vraag over de Your Healthy Escape cadeaukaart

Wat is de Your Healthy Escape Cadeaukaart precies?

De Your Healthy Escape cadeaukaart is de meest unieke en complete cadeaukaart van Nederland. De cadeaukaart is te gebruiken bij alle City Resort hotels, restaurants, Events, Vitae Wellnessresorts en Fitland Sportlocaties in Nederland. Tevens is de cadeaukaart te verzilveren bij Teugel Resort Uden en Veghel.

Waar kan ik de Your Healthy Escape cadeaukaart kopen?

U kunt de Your Healthy Escape cadeaukaart direct online bestellen. Ook kunt u terecht bij alle deelnemende locaties. Let op! u kunt bij de deelnemende locaties alleen fysieke cadeaukaart aanschaffen. Het is niet mogelijk om met een Your Healthy Escape cadeaukaart een nieuwe Your Healthy Escape cadeaukaart aan te schaffen.

Waar kan ik de Your Healthy Escape cadeaukaart inwisselen?

De Your Healthy Escape cadeaukaart is te gebruiken bij alle City Resort hotels, restaurants, events, Vitae Wellnessresorts en Fitland sportlocaties in Nederland. De cadeaukaart is tevens te gebruiken bij Teugel Resort Uden en Veghel Klik hier voor meer informatie.

In welke waarden is de Your Healthy Escape Cadeaukaart verkrijgbaar?

De Your Healthy Escape cadeaukaart is verkrijgbaar in alle waarden tussen de € 5,- en € 150,-. U kunt kiezen uit een aantal vooraf vastgestelde waarden of u kunt zelf een cadeaubedrag kiezen. Let op! Indien u een eigen cadeaubedrag opgeeft, dan dient het een bedrag in hele Euro's te zijn. Bestel de Your Healthy Escape cadeaukaart direct online.

Hoe lang is de Your Healthy Escape Cadeaukaart geldig?

De Your Healthy Escape cadeaukaart is vanaf de datum van activatie 1 jaar geldig. NIEUW! Koopt of activeert u na 1 november 2018 een Your Healthy Escape cadeaukaart? Dan is de cadeaukaart 2 jaar geldig. Cadeaukaarten die op locatie worden gekocht en digitale Your Healthy Escape cadeaukaarten (E-cards) die online worden gekocht daarvan gaat de geldigheidstermijn direct in op de datum van aankoop van een Your Healthy Escape cadeaukaart. Your Healthy Escape cadeaukaarten die online worden gekocht en per post worden verstuurd, dienen voor gebruik eerst geactiveerd te worden met een unieke activatiecode die men 24 uur na verzending van de cadeaukaart per e-mail ontvangt.

U kunt de einddatum van de cadeaukaart op deze website controleren. Let op! U dient de waarde van uw Your Healthy Escape cadeaukaart voor het einde van de geldigheidstermijn volledig te besteden. Na het verlopen van de geldigheidstermijn vindt er geen restitutie plaats en vervallen eventuele restwaarden.

Staat een Your Healthy Escape Cadeaukaart op naam?

Nee, een Your Healthy Escape cadeaukaart staat niet op naam. De Your Healthy Escape cadeaukaart kan door een andere persoon dan de ontvanger gebruikt worden.

Wat zijn momenten om een Your Healthy Escape Cadeaukaart cadeau te geven?

De Your Healthy Escape cadeaukaart is een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, speciale feestdag, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas of Kerst. Maar ook als huwelijkscadeau is de Your Healthy Escape cadeaukaart zeer geschikt. Er zijn zowel online als op de locaties verschillende cadeauverpakkingen beschikbaar.

Zoekt u een orgineel relatiegeschenk, personeelsgeschenk of een geschenk voor een jubileum? Ook dan is de Your Healthy Escape cadeaukaart hét perfecte geschenk. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over het cadeau geven van een Your Healthy Escape cadeaukaart

kan de Your Healthy Escape Cadeaukaart ook rechtstreeks naar de ontvanger worden gestuurd?

Ja, dat kan. In het bestelproces kunt u een afwijkend bezorgadres opgeven. Dit geldt zowel voor een postbestelling als voor een digitale bestelling (e-card).

Hoe kan ik een Your Healthy Escape Cadeaukaart geven?

U kunt de Your Healthy Escape cadeaukaart direct op deze website bestellen. Daarbij heeft u de keuze om de Your Healthy Escape cadeaukaart per post of per e-card te ontvangen, of te laten versturen. In beide gevallen kunt u ook een afwijkend bezorgadres opgeven, zodat u het cadeau direct bij de ontvanger kunt laten bezorgen. Ook kunt u terecht bij alle City Resort hotels, restaurants, events, Vitae Wellnessresorts, Fitland sportlocaties en Teugel Resort Uden en Veghel.

Wat zijn de verzendkosten?

Gratis cadeauverpakking:

De administratie- en verzendkosten bedragen € 2,95 bij de aankoop van één Your Healthy Escape cadeaukaart in een gratis cadeauverpakking. Bij de aankoop van meedere cadeaukaarten in één bestelling bedragen voor de twee of meerdere kaarten die u koopt de verzendkosten € 1,00 per extra Your Healthy Escape cadeaukaart.

Luxe cadeauverpakking (doosje):

De administratie- en verzendkosten bedragen € 2,95 bij aankoop van één Your Healthy Escape cadeaukaart in een luxe cadeaubox. Bij de aankoop van meedere cadeaukaarten in één bestelling bedragen voor de twee of meerdere kaarten die u koopt de verzendkosten € 1,00 per extra Your Healthy Escape cadeaukaart. De administratie- en verzendkosten zijn exclusief eventuele extra cadeauverpakkingskosten.

E-card:

Een digitale Your Healthy Escape cadeaukaart wordt gratis per e-mail verzonden. Er zijn geen administratie- en verzendkosten van toepassing bij een e-card bestelling.

Wat is de levertijd?

Bestelling per post:

Indien u op werkdagen vóór 15:00 uur bestelt, dan wordt de Your Healthy Escape cadeaukaart dezelfde dag nog verzonden. U kunt tevens zelf een gewenste bezorgdatum aangeven.
Indien u een bestelling gedurende het weekend of op feestdagen plaatst, dan wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden. Let op! Op zondag en maandag vindt geen bezorging plaats. Wij streven er in alle gevallen naar om de cadeaukaart binnen 2 werkdagen te bezorgen.

De Your Healthy Escape cadeaukaart is voor de verzending afhankelijk van derden en is om die reden niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen in de bezorging.

Let op! Tijdens vakantieperiodes en/of feestdagen gelden er afwijkende levertijden. De bezorging kan daardoor langer duren dan normaal. Tijdens deze periodes streven wij er naar om uw bestelling binnen 4 werkdagen te bezorgen.

E-card bestelling:

Een e-card wordt nagenoeg direct na bestelling verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Mocht u na 1 uur nog steeds niets hebben ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice via 010-8701960 of per mail via info@yourhealthyescape.nl. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen) bereikbaar van 9:00 - 17:00 uur.

Ik heb direct een Your Healthy Escape Cadeaukaart nodig, wat nu?

Heeft u direct een cadeau nodig? Kies dan voor de digitale (e-card) Your Healthy Escape cadeaukaart.

De digitale Your Healthy Escape cadeaukaart ontvangt u direct (wanneer de betaling is voldaan) als PDF-bestand in uw e-mailbox, zodat u deze zelf kunt printen. Eventueel kunt u deze e-card ook direct op het e-mailadres van de ontvanger laten bezorgen.

Let op! Er kan enige vertraging zitten tussen uw bestelling en de ontvangst van de e-card. Mocht u na 1 uur nog steeds niets hebben ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice via 010-8701960 of per mail via info@yourhealthyescape.nl. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen) bereikbaar van 9:00 - 17:00 uur.

Kan ik een persoonlijke boodschap aan de Your Healthy Escape Cadeaukaart toevoegen?

Wanneer u kiest voor een fysieke cadeaukaart, dan is het mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Bij een digitale Your Healthy Escape cadeaukaart is het niet mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen.

Staat er een bedrag vermeld op de Your Healthy Escape Cadeaukaart?

Nee, op de fysieke Your Healthy Escape cadeaukaart staat geen bedrag vermeld. U kunt bij ontvangst van de cadeaukaart, indien gewenst, zelf het bedrag op de cadeauverpakking schrijven. Een digitale cadeaukaart (e-card) is wel voorzien van het gekozen bedrag.

De ontvanger kan het saldo en de geldigheid van de Your Healthy Escape cadeaukaart checken via de speciale saldo checker op deze website.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

U kunt online betalen via iDeal of VISA/Mastercard. Let op! betalingen middels een creditcard en buitenlandse bankrekeningen kunnen een langere verwerkingstijd in beslag nemen. Mocht u na 24 uur nog steeds niets hebben ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice via 010-8701960 of per mail via info@yourhealthyescape.nl. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen) bereikbaar van 9:00 - 17:00 uur.

Is online betalen wel veilig?

Om uw gegevens optimaal te beschermen maakt de website van Your Healthy Escape cadeaukaart gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. Wanneer u via deze website bestelt en betaalt, ziet u onderin het scherm een geel slotje. Dit betekend dat uw persoonlijke informatie beveildigd en gecodeerd wordt verzonden. U kunt er dus zeker van zijn dat uw gegevens niet door een andere partij ontvangen en/of gelezen kunnen worden.

Kan ik de Your Healthy Escape Cadeaukaart in het buitenland laten bezorgen?

Ja, de Your Healthy Escape cadeaukaart kan per post in de volgende landen worden bezorgd: België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg en Italië. U kunt uiteraard ook kiezen voor een digitale Your Healthy Escape cadeaukaart. Deze kunt u direct op het e-mailadres laten bezorgen van degene aan wie u de cadeaukaart geeft.

Ik heb een vraag over het inwisselen van de Your Healthy Escape cadeaukaart

Hoe kan ik de Your Healthy Escape cadeaukaart inwisselen?

De Your Healthy Escape cadeaukaart is een volwaardig betaalmiddel, te gebruiken binnen de aangesloten resorts en locaties.

Op de dag van uw bezoek neemt u uw Your Healthy Escape cadeaukaart mee (ofwel de fysieke kaart ofwel de geprinte e-card wanneer u een digitale Your Healthy Escape cadeaukaart heeft gekregen).
•    Bij het afrekenen kunt u de Your Healthy Escape cadeaukaart inwisselen.
•    Let erbij de digitale Your Healthy Escape cadeaukaart op dat de barcode scanbaar blijft. Pas dus a.u.b op met vouwen, vuil en vocht!
•    Het bedrag dat op de Your Healthy Escape cadeaukaart staat zal van het totaalbedrag worden afgetrokken. 
•    Volstaat het bedrag op de Your Healthy Escape cadeaukaart niet om het volledige totaalbedrag te voldoen? Dan kunt u simpelweg een bijbetaling doen. 
•    Heeft u na betaling nog een resterend saldo over? Dan kunt u deze bewaren voor een volgend bezoek. Let er dan wel op dat u binnen de geldigheidstermijn van uw Your Healthy Escape cadeaukaart uw resterende saldo opmaakt. 
•    U hoeft overigens het resterende saldo niet ineens te besteden; u kunt dit ook bij de overige aangesloten locaties besteden.

LET OP: U kunt uw Your Healthy Escape cadeaukaart NIET gebruiken om een nieuwe Your Healthy Escape cadeaukaart aan te schaffen!

Wij adviseren u uw bezoek aan één van de locaties  van te voren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.  Ga naar de pagina waar te besteden
op onze website: www. yourhealthyescape.nl.
 

Your Healthy Escape Cadeaukaart gebruiken als betaalmiddel

Neem op de dag van uw bezoek aan één van de deelnemende locaties uw Your Healthy Escape cadeaukaart mee (dus ofwel de fysieke kaart ofwel de geprinte e-card wanneer u een digitale Your Healthy Escape cadeaukaart heeft ontvangen). Bij het afrekenen kunt u de Your Healthy Escape cadeaukaart inwisselen.

Let er op dat de barcode op de Your Healthy Escape cadeaukaart scanbaar en dus leesbaar blijft. Pas dus alstublieft op met vouwen, vuil en vocht! 

Het bedrag dat op de Your Healthy Escape cadeaukaart staat zal van het totaalbedrag worden afgetrokken. Volstaat het bedrag op de Your Healthy Escape cadeaukaart niet om het volledige totaalbedrag te voldoen? Dan kunt u simpelweg een bijbetaling doen.

Heeft u na betaling nog een resterend saldo over? Dan kunt u deze bewaren voor een volgend bezoek. Let er dan alleen wel op dat u binnen de geldigheidstermijn uw resterende saldo op uw Your Healthy Escape cadeaukaart opmaakt.

U hoeft overigens het resterende saldo niet in hetzelfde resort of voor hetzelfde product te gebruiken; u kunt dit ook bij de overige locaties/resorts besteden.

Let op! Het is niet mogelijk om een nieuwe Your Healthy Escape cadeaukaart aan te schaffen met een Your Healthy Escape cadeaukaart.

Waar kan ik de Your Healthy Escape cadeaukaart inwisselen?

De Your Healthy Escape cadeaukaart is te gebruiken bij alle City Resort hotels, restaurants, events, Vitae Wellnessresorts en Fitland sportlocaties in Nederland. De cadeaukaart is tevens te gebruiken bij Teugel Resort Uden en Veghel. Klik hier voor meer informatie.

Moet ik de Your Healthy Escape cadeaukaart in één keer besteden?

Nee, u kunt de Your Healthy Escape cadeaukaart in delen besteden. U gebruikt hiervoor steeds dezelfde persoonlijke code. Let er dan wel op dat u binnen de geldigheidstermijn van uw Your Healthy Escape cadeaukaart uw resterende saldo opmaakt. Uw resterende saldo kunt u op deze website controleren via de saldo checker.

Als ik vandaag de Your Healthy Escape Cadeaukaart gebruik, wanneer zie ik dat het saldo is bijgewerkt?

Het saldo van uw Your Healthy Escape cadeaukaart wordt direct bijgewerkt. Bekijk het saldo van uw Your Healthy Escape cadeaukaart via de speciale saldo checker op deze website.

Ik ben mijn Your Healthy Escape Cadeaukaart verloren, wat nu?

Iedere Your Healthy Escape cadeaukaart (zowel per post als digitaal) is voorzien van een unieke code welke slechts éénmaal wordt verstrekt. Bij verlies, diefstal en/of beschadiging van de Your Healthy Escape cadeaukaart/unieke code wordt er geen nieuwe unieke code verstrekt. De ontvanger dient de unieke code zorgvuldig te bewaren.

Ik heb geen activatiemail ontvangen

Heeft u een Fysieke Your Healthy Escape cadeaukaart op onze website gekocht die per post is verstuurd? Dan is de cadeaukaart bij ontvangst nog niet voorzien van het saldo. Het saldo van de cadeaukaart zal automatisch op de cadeaukaart worden gezet zodra de cadeaukaart wordt geactiveerd. 24 uur na verzending van de cadeaukaart ontvangt men een activatie e-mail met een unieke code om de cadeaukaart te activeren.

Controleer voor de zekerheid altijd even uw spambox. Is de e-mail ook niet in de spambox terecht gekomen? Neem dan contact op met de klantenservice via 010-8701960 of per mail via info@yourhealthyescape.nl. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen) bereikbaar van 9:00 - 17:00 uur.

Hoe weet ik hoeveel saldo ik nog heb op mijn Your Healthy Escape Cadeaukaart?

Op deze website kunt u met behulp van uw Your Healthy Escape cadeaukaart code uw saldo opvragen. De code is het nummer dat onder de streepjescode vermeld staat. Controleer het saldo van uw Your Healthy Escape cadeaukaart op de speciale saldo checker op deze website.

Tot wanneer is mijn Your Healthy Escape Cadeaukaart geldig?

Uw Your Healthy Escape cadeaukaart is tot 1 jaar na activatie geldig. NIEUW! Koopt of activeert u na 1 november 2018 een Your Healthy Escape cadeaukaart? Dan is de cadeaukaart 2 jaar geldig.

Cadeaukaarten die op locatie worden gekocht en digitale Your Healthy Escape cadeaukaarten (E-cards) die online worden gekocht daarvan gaat de geldigheidstermijn direct in op de datum van aankoop van een Your Healthy Escape cadeaukaart. Your Healthy Escape cadeaukaarten die online worden gekocht en per post worden verstuurd, dienen voor gebruik eerst geactiveerd te worden met een unieke activatiecode die men 24 uur na verzending van de cadeaukaart per e-mail ontvangt.

Via de speciale saldo checker op onze website kunt u bekijken tot wanneer uw cadeaukaart geldig is. Verlengen is niet mogelijk.

Kan ik meerdere Your Healthy Escape cadeaukaarten tegelijk inwisselen?

Ja, dat kan. Let op! U kunt uw Your Healthy Escape cadeaukaart niet gebruiken om een nieuwe Your Healthy Escape cadeaukaart aan te schaffen.

Moet ik mijn Your Healthy Escape Cadeaukaart activeren?

Wanneer u een Your Healthy Escape cadeaukaart per post heeft ontvangen, dan dient u de Your Healthy Escape cadeaukaart eerst te activeren. De activatiecode is via e-mail naar u of de gever van de Your Healthy Escape cadeaukaart verstuurd. Wanneer u binnen 1 bestelling meerdere Your Healthy Escape cadeaukaarten heeft besteld, dan ontvangt u één activatiecode voor alle cadeaukaarten. U dient elke cadeaukaart apart te activeren met dezelfde activatiecode. U kunt uw Your Healthy Escape cadeaukaart activeren op de activatiepagina op deze website.

In alle andere gevallen, bij aanschaf op locatie of een e-card is de Your Healthy Escape cadeaukaart direct geactiveerd.

De Your Healthy Escape cadeaukaart is geldig tot 1 jaar na activatie. NIEUW! Koopt of activeert u na 1 november 2018 een Your Healthy Escape cadeaukaart? Dan is de cadeaukaart 2 jaar geldig na activatie.

Kan ik met een Your Healthy Escape Cadeaukaart een nieuwe Your Healthy Escape Cadeaukaart aanschaffen?

Nee, het is niet mogelijk om met een Your Healthy Escape cadeaukaart een nieuwe Your Healthy Escape cadeaukaart aan te schaffen.

Moet ik voorafgaand aan mijn bezoek aan de deelnemende locatie(s) reserveren ?

Nee, u bent niet verplicht om van te voren te reserveren. Wij adviseren dit echter wel om teleurstellingen op de dag zelf te voorkomen.

Ik heb een klacht/opmerking over de Your Healthy Escape cadeaukaart

Waar kan ik met mijn klacht of opmerking terecht?

Neem in dit geval contact op met de klantenservice via 010-8701960 of per mail via info@yourhealthyescape.nl. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen) bereikbaar van 9:00 - 17:00 uur. Wij zullen uw klacht binnen 3 werkdagen in behandeling nemen en u hierover een terugkoppeling geven.