Menu
Close Menu

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen vind je hieronder. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Ik heb een algemene vraag over de Your Healthy Escape cadeaukaart

Wat is de Your Healthy Escape Cadeaukaart precies?

De Your Healthy Escape cadeaukaart is de meest unieke en complete cadeaukaart van Nederland. De cadeaukaart is te gebruiken bij alle City Resort hotels, restaurants, Events, Vitae Wellnessresorts en Fitland Sportlocaties in Nederland. Tevens is de cadeaukaart te verzilveren bij Teugel Resort Uden en Veghel. Per 1 mei 2019 worden de City Resorts en Vitae Wellnessresorts in Oss, Leiden, Helmond en Sittard overgenomen door Fletcher Hotels, tevens is de Your Healthy Escape cadeaukaart daar te besteden. NB: Dit geldt niet voor andere Fletcher hotels.

Waar kan ik de Your Healthy Escape cadeaukaart kopen?

Helaas is het niet meer mogelijk om een Your Healthy Escape cadeaukaart aan te schaffen.

Waar kan ik de Your Healthy Escape cadeaukaart inwisselen?

De Your Healthy Escape cadeaukaart is te gebruiken bij alle City Resort hotels, restaurants, events, Vitae Wellnessresorts, Teugel resorts,en Fitland sportlocaties in Nederland. Per 1 mei 2019 worden de City Resorts en Vitae Wellnessresorts in Oss, Leiden, Helmond en Sittard overgenomen door Fletcher Hotels, tevens is de Your Healthy Escape cadeaukaart daar te besteden. NB: Dit geldt niet voor andere Fletcher hotels. Klik hier voor meer informatie.

In welke waarden is de Your Healthy Escape Cadeaukaart verkrijgbaar?

Helaas is het niet meer mogelijk om een Your Healthy Escape cadeaukaart aan te schaffen. De Your Healthy Escape cadeaukaart was verkrijgbaar in alle waarden tussen de € 5,- en € 150,-.

Hoe lang is de Your Healthy Escape Cadeaukaart geldig?

De Your Healthy Escape cadeaukaart is vanaf de datum van activatie 1 jaar geldig. Heeft u na 1 november 2018 een Your Healthy Escape cadeaukaart geactiveerd/ gekocht? Dan is de cadeaukaart 2 jaar geldig. U kunt de einddatum van de cadeaukaart op deze website controleren. Let op! U dient de waarde van uw Your Healthy Escape cadeaukaart voor het einde van de geldigheidstermijn volledig te besteden. Na het verlopen van de geldigheidstermijn vindt er geen restitutie plaats, vervallen eventuele restwaarden en is een verlening niet mogelijk.

Staat een Your Healthy Escape Cadeaukaart op naam?

Nee, een Your Healthy Escape cadeaukaart staat niet op naam. De Your Healthy Escape cadeaukaart kan door een andere persoon dan de ontvanger gebruikt worden.

Ik heb een vraag over het cadeau geven van een Your Healthy Escape cadeaukaart

Hoe kan ik een Your Healthy Escape Cadeaukaart geven?

Helaas is het niet meer mogelijk om een Your Healthy Escape cadeaukaart aan te schaffen.

Ik heb een vraag over het inwisselen van de Your Healthy Escape cadeaukaart

Staat er een bedrag vermeld op de Your Healthy Escape Cadeaukaart?

Nee, op de fysieke Your Healthy Escape cadeaukaart staat geen bedrag vermeld. U kunt bij ontvangst van de cadeaukaart, indien gewenst, zelf het bedrag op de cadeauverpakking schrijven. Een digitale cadeaukaart (e-card) is wel voorzien van het gekozen bedrag. De ontvanger kan het saldo en de geldigheid van de Your Healthy Escape cadeaukaart checken via de speciale saldo checker op deze website.

Hoe kan ik de Your Healthy Escape cadeaukaart inwisselen?

De Your Healthy Escape cadeaukaart is een volwaardig betaalmiddel, te gebruiken binnen de aangesloten resorts en locaties.

Op de dag van uw bezoek neemt u uw Your Healthy Escape cadeaukaart mee (ofwel de fysieke kaart ofwel de geprinte e-card wanneer u een digitale Your Healthy Escape cadeaukaart heeft gekregen).
•    Bij het afrekenen kunt u de Your Healthy Escape cadeaukaart inwisselen.
•    Let erbij de digitale Your Healthy Escape cadeaukaart op dat de barcode scanbaar blijft. Pas dus a.u.b op met vouwen, vuil en vocht!
•    Het bedrag dat op de Your Healthy Escape cadeaukaart staat zal van het totaalbedrag worden afgetrokken. 
•    Volstaat het bedrag op de Your Healthy Escape cadeaukaart niet om het volledige totaalbedrag te voldoen? Dan kunt u simpelweg een bijbetaling doen. 
•    Heeft u na betaling nog een resterend saldo over? Dan kunt u deze bewaren voor een volgend bezoek. Let er dan wel op dat u binnen de geldigheidstermijn van uw Your Healthy Escape cadeaukaart uw resterende saldo opmaakt. 
•    U hoeft overigens het resterende saldo niet ineens te besteden; u kunt dit ook bij de overige aangesloten locaties besteden.

Wij adviseren u uw bezoek aan één van de locaties  van te voren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.  Ga naar de pagina waar te besteden
op onze website: www. yourhealthyescape.nl.
 

Your Healthy Escape Cadeaukaart gebruiken als betaalmiddel

Neem op de dag van uw bezoek aan één van de deelnemende locaties uw Your Healthy Escape cadeaukaart mee (dus ofwel de fysieke kaart ofwel de geprinte e-card wanneer u een digitale Your Healthy Escape cadeaukaart heeft ontvangen). Bij het afrekenen kunt u de Your Healthy Escape cadeaukaart inwisselen.

Let er op dat de barcode op de Your Healthy Escape cadeaukaart scanbaar en dus leesbaar blijft. Pas dus alstublieft op met vouwen, vuil en vocht!

Het bedrag dat op de Your Healthy Escape cadeaukaart staat zal van het totaalbedrag worden afgetrokken. Volstaat het bedrag op de Your Healthy Escape cadeaukaart niet om het volledige totaalbedrag te voldoen? Dan kunt u simpelweg een bijbetaling doen.

Heeft u na betaling nog een resterend saldo over? Dan kunt u deze bewaren voor een volgend bezoek. Let er dan alleen wel op dat u binnen de geldigheidstermijn uw resterende saldo op uw Your Healthy Escape cadeaukaart opmaakt.

U hoeft overigens het resterende saldo niet in hetzelfde resort of voor hetzelfde product te gebruiken; u kunt dit ook bij de overige locaties/resorts besteden.

 

Waar kan ik de Your Healthy Escape cadeaukaart inwisselen?

De Your Healthy Escape cadeaukaart is te gebruiken bij alle City Resort hotels, restaurants, events, Vitae Wellnessresorts, Teugel resorts en Fitland sportlocaties in Nederland. Per 1 mei 2019 worden de City Resorts en Vitae Wellnessresorts in Oss, Leiden, Helmond en Sittard overgenomen door Fletcher Hotels, tevens is de Your Healthy Escape cadeaukaart daar te besteden. NB: Dit geldt niet voor andere Fletcher hotels. Klik hier voor meer informatie.

Moet ik de Your Healthy Escape cadeaukaart in één keer besteden?

Nee, u kunt de Your Healthy Escape cadeaukaart in delen besteden. U gebruikt hiervoor steeds dezelfde persoonlijke code. Let er dan wel op dat u binnen de geldigheidstermijn van uw Your Healthy Escape cadeaukaart uw resterende saldo opmaakt. Uw resterende saldo kunt u op deze website controleren via de saldo checker.

Als ik vandaag de Your Healthy Escape Cadeaukaart gebruik, wanneer zie ik dat het saldo is bijgewerkt?

Het saldo van uw Your Healthy Escape cadeaukaart wordt direct bijgewerkt. Bekijk het saldo van uw Your Healthy Escape cadeaukaart via de speciale saldo checker op deze website.

Ik ben mijn Your Healthy Escape Cadeaukaart verloren, wat nu?

Iedere Your Healthy Escape cadeaukaart (zowel per post als digitaal) is voorzien van een unieke code welke slechts éénmaal wordt verstrekt. Bij verlies, diefstal en/of beschadiging van de Your Healthy Escape cadeaukaart/unieke code wordt er geen nieuwe unieke code verstrekt. De ontvanger dient de unieke code zorgvuldig te bewaren.

Ik heb geen activatiemail ontvangen

Heeft u een Fysieke Your Healthy Escape cadeaukaart op onze website gekocht die per post is verstuurd? Per 9 april 2019 is de verkoop van Your Healthy Escape bëindigd. Heeft u voor deze datum uw cadeaukaart nog niet geactiveerd? Dan is het saldo op 9 april 2019 automatisch op de cadeaukaart gezet. Uw cadeaukaart is geldig tot uiterlijk 24 maanden na activatie. Bekijk het saldo en de geldigheid van uw Your Healthy Escape cadeaukaart via de speciale saldo checker op deze website.

Hoe weet ik hoeveel saldo ik nog heb op mijn Your Healthy Escape Cadeaukaart?

Op deze website kunt u met behulp van uw Your Healthy Escape cadeaukaart code uw saldo opvragen. De code is het nummer dat onder de streepjescode vermeld staat. Controleer het saldo van uw Your Healthy Escape cadeaukaart op de speciale saldo checker op deze website.

Tot wanneer is mijn Your Healthy Escape Cadeaukaart geldig?

Uw Your Healthy Escape cadeaukaart is tot 1 jaar na activatie geldig. Heeft u na 1 november 2018 een Your Healthy Escape cadeaukaart gekocht? Dan is de cadeaukaart 2 jaar geldig. Via de speciale saldo checker op onze website kunt u bekijken tot wanneer uw cadeaukaart geldig is. Verlengen is niet mogelijk.

Kan ik meerdere Your Healthy Escape cadeaukaarten tegelijk inwisselen?

Ja, dat is mogelijk.

Moet ik mijn Your Healthy Escape Cadeaukaart activeren?

Nee, de Your Healthy Escape cadeaukaart is direct geactiveerd. De Your Healthy Escape cadeaukaart is geldig tot 1 jaar na activatieHeeft u na 1 november 2018 een Your Healthy Escape cadeaukaart gekocht? Dan is de cadeaukaart 2 jaar geldig na activatie.

Kan ik met een Your Healthy Escape Cadeaukaart een nieuwe Your Healthy Escape Cadeaukaart aanschaffen?

Nee, het is niet meer mogelijk om een Your Healthy Escape cadeaukaart aan te schaffen.

Moet ik voorafgaand aan mijn bezoek aan de deelnemende locatie(s) reserveren ?

Nee, u bent niet verplicht om van te voren te reserveren. Wij adviseren dit echter wel om teleurstellingen op de dag zelf te voorkomen.

Ik heb een klacht/opmerking over de Your Healthy Escape cadeaukaart

Waar kan ik met mijn klacht of opmerking terecht?

Neem in dit geval contact op met de klantenservice per mail via info@yourhealthyescape.nl. Wij zullen uw bericht binnen 3 werkdagen in behandeling nemen en u hierover een terugkoppeling geven.